tankar,känslor & så mycket tårar

Allt vi bryr oss om är hur vi ser ut, vi bryr oss inte om vår eller andras insida för vi är allt för upptagna med att försöka bli accepterade. Vi går runt och låtsas som allt är bra, som om att ingenting är fel. Vi har ångest över hur vi ser ut, hur vår kroppsbyggnad är, vi jämför oss med alla andra och om vi inte är som dom smala modellerna så är vi ingenting. Vi människor accepterar inte kurvor och fett på kroppen. Tjejer kämpar för att bli smala, killar kämpar för att få muskler. Varför är det så, att killar måste va muskulösa och tjejer måste vara pinnsmala, varför sätter vi människor en sådan press på oss själva? Vissa vågar inte visa sin kropp, dom klarar inte av att gå till stranden på sommaren där det är folk, dom vågar inte gå till simhallen med sina vänner eller klassen, för dom har inte den “perfekta kroppen”. Jag är en av dom, jag skäms så otroligt mycket för min kropp, jag vågar inte visa den, min kropp hindrar mig från så mycket, jag vågar knappt dra ut och bada med mina vänner, hatar att byta om i omklädningsrum med klassen eller med mina vänner, att gå till simhallen, träffa killar,vågar knappt visa min kropp för min familj. jag går alltid och håller mina armar runt magen för att försöka dölja den så gått det går, och jag vet att det är fler som känner som jag, även att vi inte har något att skämmas för, vi är perfekta som vi är.

Varför lägger vi så mycket tid på att se så perfekta ut när vi redan är perfekta på vårt egna sätt? Varför bryr vi oss mer om vad andra tycker än vad vi själva känner? Vi alla har något som vi skäms över,vårt utseende, vår kropp eller vår personlighet, något som vi hatar att visa för andra, om du vill ändra något på ditt utseende eller kropp så gör det då för din egen skull och inte för andras. Och vissa grejer i ditt utseende, din kropp eller i din personlighet gör dig speciell, var dig själv och ingen annan.
 

Har gått genom så mycket tårar och jobbiga stunder, har varit på botten, men fortsätter ändå, och jag vet att fler klarar att stå emot det som sårar oss så otroligt mycket. Ni är inte ensamma, det är fler som känner precis samma saker som du. 

xoxo♥

Ditt namn:


E-postadress: (publiceras ej p bloggen)


Blogg/hemsida:


Skriv din kommentar:

Kom ihÂg mig?
Tack fˆr din kommentar!